وقتی که نرم افزار آسانسور برای اولین بار برای شرکت رهوار آسانبر پیاده سازی شد، به فکر افتادیم که این محصول را به سایر شرکتهای فعال در زمینهی آسانسور در سطح کشور نیز معرفی کنیم تا شاید مشکلات احتمالی آنها نیز برطرف گردد. اولین کار این بود که نامی برای نرم افزار تعیین کنیم. ابتدا نام آن را صاعدحساب قرار دادیم. خوب صاعد به معنای بالارونده بود و میتوانست با توجه به صنعت آسانسور، نام با مسمایی باشد. با یک نظرسنجی، به این نتیجه رسیدیم که به جای صاعد از ساعد استفاده کنیم؛ چرا که این خطر وجود داشت که صاعد بِرَند ما یعنی ساعد را تحتالشعاع قرار دهد و به اشتباه نام شرکت به جای ساعد، صاعد خطاب شود. با این شرایط نام ساعدحساب نهایی شد.
ما میدانستیم که با وجود صدها نرم افزار حسابداری، شانس زیادی برای موفقیت در بازار نخواهیم داشت لذا از همان ابتدا استراتژی ما این بود که ساعدحساب را نرم افزار حسابداری معرفی نکنیم. بنابراین دلیلی وجود نداشت که خود را رقیب شرکتهای ارائه دهندهی نرم افزار حسابداری بدانیم. این استراتژی چند مزیت برای ما داشت:
- میتوانستیم خلاقیت را چاشنی کار کنیم و قابلیتهای نرم افزار را مطابق خواستهی مشتریانمان توسعه دهیم.
- قیمت نرم افزار را مستقل از رقبا تعیین کنیم.
- از همان ابتدا راه مقایسهی ما با شبه رقبا را مسدود کنیم و در بازار متمایز باشیم.
ساعد حساب را خیلی خیلی ساده، اما بر اساس اصول و قواعد طراحی کردیم و ساختیم. در این مسیر استراتژی تمرکز را در پیش گرفتیم و سعی کردیم مشتریانمان را بهتر از خودشان بشناسیم. گاهی اوقات پیش میآمد که مشتری میپرسید: "شما قبلا شرکت آسانسوری داشتید؟"
یکی دیگر از استراتژیهایی که پیش گرفتیم این بود که هرگز نرم افزار پایان نداشته باشد. به عبارتی ما نرم افزار را برای مشتری سفارشی میکردیم و مشتری هر آنچه که دوست داشت میتوانست در اختیار داشته باشد. به جرأت میتوان گفت که هر ماه تغییرات زیادی در نرم افزار ایجاد میشد و کافی بود مشتری چند ماه از ارتباط با ما غافل شود و پس از برقراری ارتباط میدید که کلی قابلیتهای جدید به نرم افزار اضافه شده است.
ادامه دارد...
دیدگاههای شما:
اولین نفری باشید که دیدگاه خود را بیان می کند.